Пиян шофьор спипа полицията в Куклен, в Асеновград - без книжка

Автор: Plovdiv Now 3852
Пиян шофьор спипа полицията в Куклен,  в Асеновград - без книжка

Пиян водач е задържан за срок до 24 часа в ареста на Първо РУ в Пловдив. Извършителят на престъплението е установен около 23,30 часа снощи на територията на Куклен. Униформени служители са спрели за проверка „Опел Фронтера“. Шофьорът при излизане от автомобила е залитал и силно миришел на алкохол. Проверката с техническо средство отчела, че 39-годишният водач шофира след употреба на 1,56 промила алкохол. По случая е започнато бързо производство.  

Шофьор на «Фолксваген голф», управлявал в срок на изтърпяване на административна мярка – временно отнемане на свидетелство за управление на МПС, е задържан от служителите на РУ Асеновград, а по случая е започнато бързо производство. Справка в масивите на МВР показва, че 45-годишният водач, който е родом от Хасково, е криминално проявен и осъждан за престъпления по пътищата.

В следобедните часове на 22 ноември екип на Четвърто РУ на улица «Източен» е спрял лек автомобил «Фолксваген Пасат». Униформените са установили, че 43-годишният водач управлява лекия автомобил с чужди регистрационни табели. Мъжът е задържан в ареста , а по случая е започнато бързо производство.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина