Кметът на община Куклен кани местната общност на обсъждане на бюджет 2021

Автор: Plovdiv Now 15151
Кметът на община Куклен кани местната общност на обсъждане на бюджет 2021

Кметът на Община Куклен – Мария Белчева, кани местната общност на 12 февруари 2021 г. /петък/ от 16.00 часа в заседателната зала, намираща се на трети етаж в сградата на Общинска администрация, гр. Куклен, ул. „Ал. Стамболийски” № 43, на публично обсъждане на проекта на бюджет 2021 година.

Ето какво съобщи г-жа Белчева:

Уважаеми съграждани,

Предстои приемането на бюджета на Община Куклен за 2021 г. Разработването и приемането на общинския бюджет е едно от най-важните решения за по-нататъшното развитие на общината и то трябва да се вземе с Вашето активно участие.

Очакваме Вашите мнения, препоръки и предложения за проекта на бюджета в деловодството на Община Куклен или на електронен адрес: [email protected] до 11.02.2021 г.

Присъстващите на публичното обсъждане представители на местната общност ще имат възможност да се запознаят с основните показатели и приоритети в проекта на бюджета на Община Куклен за 2021 г. при спазване на всички противоепидемични мерки.

За постъпилите становища и предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще се приложи като неразделна част от проекта на общинския бюджет при внасянето му за разглеждане от Общински съвет Куклен.

Материалите по проекта на бюджет 2021 г. са поставени на информационното табло в сградата на община Куклен и са публикувани на интернет страницата на община Куклен.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина