Кметът на Куклен: Този Великден ще е по-различен за всички нас. Нека това не помрачава празника ни!

Автор: Plovdiv Now 6836
Кметът на Куклен: Този Великден ще е по-различен за всички нас. Нека това не помрачава празника ни!

Кметът на община Куклен г-жа Мария Белчева отправя поздрав към своите съграждани за предстоящия Великден, но и едновременно с това апелира хората да проявят изключителна отговорност и самодисциплина, да останат вкъщи, да не се събират с приятели, за да може да не се създават условия за разпространение на коронавируса. Ето какво казва кметът:

Уважаеми съграждани,

Предстои ни посрещането на най-големия християнски празник - Възкресение Христово.

В нашите традиции сме свикнали да го отбелязваме като посещаваме роднините и близките си. Събираме се и всички заедно прекарваме празника във веселие. Това е нашият начин да изразим обичта и уважението си едни към други.

Тази година предвид пандемията и предприетите мерки за овладяването й, Великден ще е по-различен за всички нас. Нека това не помрачава празника ни, защото в основата си той е в нас, в душите ни. Начинът да изразим обичта и уважението си ще е като си останем вкъщи и предпазим ближните си. Нека проявим своята обич и уважение като постъпим отговорно и останем в домовете си. Направим ли го всички заедно, то моментът, в който ще преборим пандемията ще дойде по-скоро. Ще сме се погрижили за близките си и когато пандемията отмине, ще можем пълноценно да се радваме и празнуваме заедно.

Независимо къде сме, Бог е в нас. За да имаме още много весели празници заедно - нека на този Великден останем в къщи.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина