Кметът на Куклен поздрави служителите на Първо РУ за празника им днес

Автор: Plovdiv Now 14630
Кметът на Куклен поздрави служителите на Първо РУ за празника им днес

Кметът на община Куклен - Мария Белчева, изпрати поздравителен адрес до служителите на Първо РУ в Пловдив по повод професионалния празник на МВР - 5 юли.

"Гражданите очакват от Вас закрила и справедливост, а за да се постигне това са необходими мотивирани, честни, самоотвержени служители, за които честта на професията стои на първо място. Убедена съм, че служителите на 1-во РУ - гр. Пловдив  в пълна степен притежават тези качества и съм горд, че всички Вие безрезервно и всеотдайно изпълнявате високохуманния си дълг към обществото, пренебрегвайки понякога  семействата и личното си  удобство."-обърна се към полицаите Белчева.  

В честитката се отбелязва, че във време, когато спокойствието е ценност, за обществото е важно да знае, че има хора, които всекидневно полагат жертви в името на реда, сигурността и закона.

Градоначалникът на Куклен пожела на полицаите силен дух и непоклатима воля, здраве, благополучие, сили и желание да защитават реда и спокойствието на жителите на региона.

Ето какво гласи пълният текст на поздравителния адрес:

Уважаеми гл.инспектор Тодоров,

Уважаеми служители на 1-во РУ-гр.Пловдив,

От името на Общинска администрация гр.Куклен и лично от свое име най- сърдечно Ви поздравявам по случай  празника на МВР- 5 юли!

Във време, когато спокойствието е ценност, за обществото е важно да знае, че има хора, които всекидневно полагат жертви в името на реда, сигурността и закона. Гражданите очакват от Вас закрила и справедливост, а за да се постигне това са необходими мотивирани, честни, самоотвержени служители, за които честта на професията стои на първо място.

Не винаги вашият труд е видим за обществото, невидими остават напрежението, рискът, голямата отговорност, пренебрегването на личния живот и семейството. Съзнавам, че не винаги получавате адекватната благодарност и признание от хората.

Сигурна  съм, че служителите на 1-во РУ - гр. Пловдив в пълна степен притежават тези качества и съм горда, че всички Вие безрезервно и всеотдайно изпълнявате високохуманния си дълг към обществото, пренебрегвайки понякога семействата и личното си удобство.

Изразявам своето уважение към Вас като Ви желая силен дух и непоклатима воля, здраве, благополучие , сили и желание да защитавате реда в нашия регион!

С уважение: Мария  Белчева

Кмет на община Куклен

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина