Кандидатът за кмет на Куклен Елена Филева се среща със земеделски производители

Автор: Plovdiv Now 7082
Кандидатът за кмет на Куклен Елена Филева се среща със земеделски производители

Какви са очакванията на земеделските производители от новата местна власт в Куклен, какви промени се надяват да направи, за да им помогне. По тези и по още редица въпроси ще разговарят местни фермери на среща с кандидата за кмет Елена Филева и с бъдещите общински съветници от листата на Коалиция ЗС „Александър Стамболийски“. Тя ще се проведе на 3 октомври 2019 г. от 18,30 ч. в Клуба на Предизборния щаб в Куклен на ул. „Александър Стамболийски“ 74.

„Искаме да проведем този разговор със земеделските производители в разгара на гроздобера, когато са разтревожени как да опазят продукцията си на полето, заяви Филева. Наясно сме, че въпросът е болезнен за тях, но съм сигурна, че заедно ще намерим правилното решение.“

Друга тема, която ги вълнува, е дали по време на нейния мандат най-сетне ще бъде изградена пътната инфраструктура, която води до земеделските масиви. Според общински съветници жесток проблем създават недобросъвестни стопани, които нощем изхвърлят боклуци на полето и го превръщат в сметище.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина