Кандидатът за кмет на Куклен Елена Филева поздрави миряни за празника Покров Богородичен

Автор: Plovdiv Now 11031
Кандидатът за кмет на Куклен Елена Филева поздрави миряни за празника Покров Богородичен
Кандидатът за кмет на Куклен Елена Филева и съветници от листата на Коалиция ЗС „Ал.Стамболийски“, които я подкрепят за местните избори на 27 октомври 2019 г., присъстваха на Вечернята, която бе отслужена в манастира „Св. Св. Кузма и Дамян“ преди 1 октомври, а вчера - и на сутришната литургия.
 
Те поздравиха монасите от храма за празника Покров Богородичен и ги изненадаха със символичен подарък, а по време на курбана, който традиционно се раздава в този ден, Филева и бъдещите съветници разговаряха с местните.
 
Кандидатирахме се, защото добре познаваме проблемите на Община Куклен и сме убедени, че е нужен нов модел на управление. Знаем как да променим вашия живот към по-добро, увериха представителите на Коалицията. Целта им по време на предизборната кампания е да представят своите виждания за развитие на Куклен, а едно от тях е свързано с туризма и превръщането на общината в атрактивна дестинация не само за българите, но и за гости от чужбина. Манастирът „Св. Св. Кузма и Дамян“ може и ще привлича още повече посетители, увери Филева. Тя и колегите й заявиха за пореден път, че ще водят позитивна кампания, без нападки и опити за злепоставяне на опонентите. 
 
След връщането си от храма, Филева посети двата пенсионерски клуба в Куклен послучай 1 октомври – Международния ден на възрастните хора. След кратка почерпка и раздумка домакините благодариха на гостите от коалицията за оказаното  внимание. Членовете на дамския клуб пък споделиха радостта си от получения неотдавна нов климатик, който беше осигурен с помощта на Филева. Според тях е чудесно, че млада и енергична жена като нея се кандидатира за кмет, защото е крайно време в общината да влезе стопанин, който ще живее с проблемите на всички и ще се грижи за хората.
 
Гласувайте за кандидата за кмет на Община Куклен Елена Филева и Местна коалиция "ЗС Александър Стамболийски"/ ПП НФСБ, ПП СДС, ПП АБВ, ПП "ЗС Александър Стамболийски"/ с номер 67 в интегралната бюлетина.
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина