Кандидатът за кмет на Куклен Елена Филева и общинските съветници организираха благотворителна акция „Мобилна грижа“

Автор: Plovdiv Now 13582
Кандидатът за кмет на Куклен Елена Филева и общинските съветници организираха благотворителна акция „Мобилна грижа“

Кандидатът за кмет на Община Куклен Елена Филева и общинските съветници от листата на Коалиция ЗС „Александър Стамболийски“ (НФСБ, СДС, АБВ и ЗС „Александър Стамболийски“) дадоха старт на благотворителна акция за жителите „Мобилна грижа“ днес в 11 часа.

С безплатните медицински прегледи при специалисти по кардиология, хирургия, ортопедия и вътрешни болести те откриха предизборната кампания за местните избори на 27 октомври 2019 г. Освен консултация с медиците някои си направиха електрокардиограми , а други си измериха кръвното налягане. Най-много зарадва местните присъствието на ортопеда, на когото доста хора се оплакаха от болки в опорно-двигателната система.

Хубаво сте се сетили, ама да можеше да е по-често, че да не се налага да ходим до Пловдив, коментираха местните, дошли до читалище „Никола Й. Вапцаров“. „Планираме тези прегледи да станат регулярни, ще се провеждат във всички населени места от общината. Знаем, че са облекчение за вас, а и един от приоритетите в нашата предизборна програма е грижата за хората“, отговори Филева.

Нейни поддръжници, които дойдоха от 13 ч. в откритата приемната я увериха, че ще разчитат на новата общинска управа да ремонтира улиците, да доизгради канализацията , да поддържа всички населени места еднакво чисти. Най-голямата болка на кукленци се оказа безразличното отношение на администрацията към тях. От анкетите, които попълниха, стана ясно, че много от жителите искат местната власт да бъде близо до тях, да имат достъп до кмета, който да ги изслуша и поне да им покаже пътя за решаване на проблема, когато не е в състояние да го реши на момента.

Запознати сме с болките ви и ще направим всичко възможно тези тревоги да останат далеч от вас, увери хората Филева. Тя припомни, че предизборната кампания на Коалиция ЗС „Александър Стамболийски“ ще премине под мотото „Куклен заслужава повече“, защото всички кандидати от листата на Филева са убедени, че кукленци могат да получат много повече.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина