Изложба - живопис, графика, рисунки и колажи ще радва жителите и гостите на Куклен от днес

Автор: Plovdiv Now 3762
Изложба - живопис, графика, рисунки и колажи ще радва жителите и гостите на Куклен от днес

Последните две години, белязани от пандемия и усложнена епидемиологична обстановка ни налагат да сме по-предпазливи и по-отговорни. По тази причина от община Куклен съобщиха, че официалното откриване на художествената изложба, предвидено за днес, 25 октомври, се отменя заради новите, по-строги противоепидемични мерки.

Изложбата, която връща фокуса към творците и към читалището, като културно средище ще бъде достъпна за всички граждани и гости на Куклен, които желаят да я видят.

Експозицията включва живопис, графика, рисунки и колажи, които ще радват погледите на десетки жители и гости на Куклен. Авторите са група художници: Николай Радулов, Иван Тошков, Зина Жекова, Димитър Еленов, Ангел Чираков, Ирена Ганчева, Анна-Мария Еленова и Ирина Гърдева. Любителите на изобразителното изкуство могат да се насладят на различни, богати по своето съдържание и допълващи се стилове.

НЧ ”Никола Вапцаров – 1909 г” в Куклен е отворено за срещи с изкуството при спазване на установените, към момента на посещение, разпоредби за превенция на разпространението на COVID-19.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина