Елена Филева: Вашите гласове показват, че кукленци искат промяна и се стремят към нея

Автор: Plovdiv Now 6227
Елена Филева: Вашите гласове показват, че кукленци искат промяна и се стремят към нея

Елена Филева, кандидат за кмет на община Куклен от от Коалиция ЗС „Александър Стамболийски“ изказва благодарности за подкрепата на избирателите. Припомняме, че г-жа Филева спечели 20,35% ог гласовете и се нареди на трето място след вота вчера. Ето какво класи благодарственият адрес:

Уважаеми жители на Община Куклен,

Приемете моите и на общинските съветници от Коалиция ЗС „Александър Стамболийски“ сърдечни благодарности за подкрепата на изборите на 27 октомври. Вашето доверие в неделя ни стимулира да работим с още по-голям хъс и устременост, за да направим Куклен едно по-добро място за живеене.

Вашите гласове, дадени за нас, показват, че кукленци искат промяна и се стремят към нея. Тези, които ни повярваха и споделят нашето виждане, че „Куклен заслужава повече“, нека знаят, че съветниците ни ще положат всички усилия за промените, заложени в платформата на коалицията. 

По време на кампанията много пъти аз и моите съветници ви заявихме, че сме част от вас. През следващите 4 години винаги можете да ни търсите с проблем или въпрос, винаги можете да поискате помощ от нас, винаги ще получите съвет, разбиране и топло отношение. През изминалите 30 дни споделихте кои са вашите болки и какви са вашите очаквания, а ние ви представихме решенията на проблемите. Сега ви уверяваме, че ще направим каквото е по силите ни, за да ги осъществим.

Със сигурност една от нашите цели в новия Общински съвет ще бъде прозрачност и откритост на местната власт, за да знаете вие гражданите как се харчат, средствата събирани от вас, вашите домакинства и бизнес.  

Елена Филева, кандидат за кмет на Община Куклен и водач на листата на Коалиция ЗС „Александър Стамболийски“. 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина