Дрифтъри въртят гуми на Бяла черква, едва не отнесоха деца

Автор: Plovdiv Now 10583
Дрифтъри въртят гуми на Бяла черква, едва не отнесоха деца

Дрифтъри за малко не отнесоха две деца на местността Бяла черква край Пловдив. За това сигнализираха читатели на TrafficNews, които са били на място и са заснели дрифтърите.

Натрупалият сняг бързо привлече любителите на дрифта към високите местности край Пловдив, където снежната покривка вече е забележителна. Мъжът споделя, че шофьорите на джиповете са въртели гуми в продължително време, когато за малко не са отнесли две деца, намиращи се в близост.

„Добре, че един мъж от близкото заведение излезе и им направи забележка, за да престанат”, разказа читателят ни.

Всяка година след започване на снеговалежите, Хижа Здравец, Копривките и Бяла Черква се превръщат в писти за гонки и дрифтове. Пътят между Хижа Здравец и Бяла Черква е мястото, където пловдивските рейсъри изпробват възможностите на автомобилите си, а и собствените си умения.

Заснежената и ледена настилка обаче, понякога изиграва лоша шега на шофьорите, решили да се отдадат на екстремни изживявания, като нерядко през зимния сезон в района се случват пътни инциденти, които застрашават живота както на водачите, така и на хората, решили да посетят мястото за почивка.

Системно стотици дрифтъри си уговарят срещи в снега в затворени групи във Фейсбук, а силен шум и музика обезпокояват редовно хората в районите в нощните часове. 

Видео:

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина