Деца от Куклен рецитират онлайн, състезават се на конкурс

Автор: Plovdiv Now 6175
Деца от Куклен рецитират онлайн, състезават се на конкурс

Рецитаторският конкурс под надслов „Солунските братя“, организиран от СУ „Отец Паисий” в Куклен и училищното настоятелство, ще се проведе онлайн чрез видеозаписи.

„Предвид епидемичната  обстановка в страната, под карантина и в изолация, не можем, не бива и не искаме от вас физическо присъствие на сцената, но въпреки това можем да опитаме да се доближим до нея. Конкурс ще има, само че онлайн, с видеоклипове, запечатали вашия рецитал", обръщат се организаторите към децата

Изисквания за конкурса са клипче на участника, с изрецитирано българско стихотворение да е с максимална дължина 4 минути и в името на клипа да фигурира ясно името на изпълнителя. Готовите видеа ще се изпращат на класните ръководители до 17 май през Вайбър .  Регламента включва две възрастови групи : I възрастова група – от предучилищна група до III клас и  II възрастова група – от IV до VII клас.

От  18 до 21 май клиповете на участниците може да се гледат и да се  гласува онлайн  в блога на Училищното настоятелство към СУ „Отец Паисий”, гр. Куклен.

На 24 май  ще бъдат обявени  победителите във възрастовите групи. Организаторите са предвидили следните награди:
I място – грамота, книга на български автор и VR очила;
II място – грамота, книга на български автор и тонколонки;
III място – грамота, книга на български автор и слушалки.

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина