Семеен скандал за подялба на дете шокира хората и полицията в Кричим

Автор: Валерия Василева 2822
Семеен скандал за подялба на дете шокира хората и полицията в Кричим

Семеен скандал и подялбата на едно бебе вдигна на крака цял блок в Кричим. Драмата се разигра в събота като започна в ранните часове на следобеда и приключи късно вечерта, на място бяха изпратени два полицейски патрула. Униформените служители в продължение на часове се опитваха да успокоят ядосаните роднини. Според свидетели на разправиите, родителите на детето са разделени, а в съботния ден Гергана е отказала да даде дъщеря си да прекара уикенда с Иван.

В подкрепа на майката пристигнали нейни роднини от Перущица. За момент нещата ескалирали и полицаите се принудили да укротят бащата на детето като му сложат белезници. 

Иван и Гергана за заедно от около 3 години, дъщеричката им е на година, малко по-рано същата година през месец май двамата са сключили брак.

Преди около 3-4 месеца двойката се разделила, а момичето започнало нова връзка с друг. Той също присъствал на скандала. Целият спектакъл се разиграл в пространството пред блока и на булевард "Тракия" в Кричим. 

Живущите в района коментират, че не са запознати с проблемите на младото семейство и ги описват като спокойна двойка, грижеща се за детето си.

„Те се взеха много млади и любовта им беше много бурна, омъжиха се, роди им се дете, като цяло бяха щастливо семейство, ние не сме чули да имат проблеми” – твърдят местни жители.

 „Защо трябва да се стига до такава показност, проблемите в една къща, не бива да стават достояние на всички” – разказаха по-възрастните.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина