Самотен баща на две деца от Кричим има нужда от нас, за да пребори тежко заболяване

Автор: Plovdiv Now 49909
Самотен баща на две деца от Кричим има нужда от нас, за да пребори тежко заболяване

Баща на две деца се бори с тежко заболяване и има нужда от помощ. Спиро Филипов от Кричим отглежда децата си сам. Наскоро обаче му е поставена диагноза тумор в мозъка с множество разсейки. Мъжът е в тежко състояние, прикован е на легло и не може да работи и да продължи да се грижи за децата си.

Те трябва да продължат да живеят и да се борят сами в тази трудна ситуация. Бащата няма почти никакви средства за лечението си, децата също не могат да му помогнат финансово. Дъщеричката му е ученичка в 7 клас. Синът му работи, но заплатата му едва покрива разходите за най-необходимото. Те имат нужда от дрехи, продукти, материали и др. Живеят в малка къщичка, която се нуждае от цялостен ремонт и най-вече нов покрив.

 „Знам, че в момента е труден период за всички нас, но вярвам и знам, че ние, хората, ще се обединим и ще помогнем на децата да продължат да живеят в малко по-нормални условия. Трябва да забравим всичко лошо и да бъдем съпричастни с нещастието на тези две деца. Знам, че доброто ще победи!!!”, пише читател, който моли всички добри хора за помощ.

Всеки, който има желание и възможност да помогне, може да се свърже с момчето Ангел на тел. 0886569546.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина