Приятели организираха акция в помощ на онкоболния баща от Кричим

Автор: Plovdiv Now 8841
Приятели организираха акция в помощ на онкоболния баща от Кричим

Дарителска акция в помощ на Спиро Филипов от Кричим организираха негови приятели. Мъжът е с тежко онкологично заболяване и е самотен баща на две деца. Наскоро му е поставена диагноза тумор в мозъка с множество разсейки. Мъжът е в тежко състояние, прикован е на легло и не може да работи и да продължи да се грижи за децата си.

За да му помогнат, добри хора се събраха в Пещера, на подходящо място и поставиха кутия за събиране на дарения в помощ на семейството.

"За наша голяма радост, на посоченото място се отзоваха много млади хора от различни населени места - Кричим, Пещера, Стамболийски, селата Устина и Козарско и др. Целта ни е, колкото се може да помогнем на Спиро, който има нужда от средства!”, разказаха читатели, които изпратиха и снимки от акцията.

Преди няколко дни и кметът на Кричим Атанас Калчев съобщи, че общината ще помогне на семейството с осигуряване на топла храна, материална, финансова и психологическа подкрепа.

"Живеем в трудни времена, но и в трудните времена трябва да се държим заедно, защото само така можем да оцелеем като хора и като нация. "Нека заедно да подадем ръка на две деца и техния болен баща, нека заедно да им помогнем да се изправят, нека заедно да им върнем надеждата, че доброто съществува!", призова Атанас Калчев. 

За подпомагане на онкоболния мъж е открита банкова сметка.

IBAN: BG34 CECB 9790 40I5 2809 00 /В ЛЕВА/
BIC:CECBBGSF – ЦКБ АД Клон Пловдив България

НЕКА БЪДЕМ ЗАЕДНО В БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина