Пребиха млад мъж от Кричим, нападателите - баща и синове

Автор: Plovdiv Now 74993
Пребиха млад мъж от Кричим, нападателите - баща и синове

Баща и двамата му синове са пребили 30-годишен мъж в Кричим.  Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняеми тримата побойници- Е.Ш., на 56 г., М.Ш., на 31 г., и Ф.Ш., на 28 години. Побоят е извършен на 28 август 2021 г. в Кричим. Около 2,30 часа. Пребитият мъж е със средна телесна повреда - фрактури на крака и ръцете. На тримата  е повдигнато обвинение за извършено от всеки от  тях престъпление.

По делото е установено, че в близост до гробище в Кричим, тримата обвиняеми спрели лекия си автомобил. По това време там се намирал жертвата. Тримата го видели, излезли от автомобила и с дървени сапове се насочили към него, като му нанесли побой. Това е станало пред свидетели. За инцидента е подаден сигнал на тел. 112. М.Х. е настанен в болница. Изясняват се причините за нанесения побой.

Тримата обвиняеми са задържани за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура - Пловдив. В хода на разследването са разпитани свидетели, извършено е претърсване и оглед на местопроизшествие, приобщени са веществени доказателства, както и са назначени експертизи.

Разследването по случая продължава.  

Снимката е илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина