Платформа-робот в Кричим отговаря на важни въпроси за коронавируса

Автор: Plovdiv Now 7236
Платформа-робот в Кричим отговаря на важни въпроси за коронавируса

Нова и полезна платформа работи от съвсем скоро на сайта на община Кричим. Това е така нареченият " Чатбот- Скили ", който отговаря на всички въпроси на хората, свързани с коронавируса.

Платформата има добре подготвен изкуствен интелект, който на български и английски език бързо и точно отговаря на най-важните въпроси. С негова помощ може да се направи първоначален виртуален медицински преглед от вкъщи.

Чрез въпроси и отговори платформата дава възможност на хората да проверят дали състоянието им отговаря на симптомите на COVID-19. Отговорите се получават веднага, по всяко време на денонощието. В най-натоварените часове " чатбот- Скили " отговаря едновременно на над 40 души. Всеки отговор е съобразен с официалната налична информация за COVID-19 от Световната здравна организация и Министерство на здравеопазването в България.

Съществена подробност е, че с използването на чатбота потребителят може да се ориентира дали да потърси веднага медицинска помощ. 

Платформата съдържа и статии, презентации, инфографики и видеа по темата. 

Чатботът посреща потребителя с поздрав: Привет! Аз съм Скили - чатбот, който отговаря на въпроси как да защитите себе си, семейството и общността си от COVID-19.

И продължава: Попитайте ме всичко, за което сте загрижени!

Чрез бутони се избират няколко теста:

ОНЛАЙН ТЕСТ ЗА COVID-19
 
ЛИЧНА ХИГИЕНА
 
ИМУНИТЕТ
 
СПАЗВАНЕ НА РАЗСТОЯНИЕ ????
 
ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ
 
ОТНОСНО COVID-19 ℹ️

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина