Кметът на Кричим с емоционално приветствие за днешния светъл празник

Автор: Plovdiv Now 6625
Кметът на Кричим с емоционално приветствие за днешния светъл празник

Кметът на община Кричим г-н Атанас Калчев поздравява на днешния светъл празник 24 май съгражданите си и всички хора, свързани с българската просвета и култура. Ето какво казва Кметът в приветствието си:

"Уважаеми учители,

Уважаеми културни и просветни дейци,

Уважаеми съграждани!

Приемете моите най-искрени поздравления по случай Деня на славянската писменост и култура! Днес е денят, в който славим делата български, прекланяме се пред всички български просветители, пазители на духовността и българската памет. Това е повод за пореден път да Ви поздравим и засвидетелстваме своето уважение и признателност към всички Вас, които с любов, търпение и упоритост, откривате обширните хоризонти на познанието и духовността пред нашите деца.

Почитайки делото на светите братя Кирил и Методий и на всички техни последователи, отправяме благодарност към нашите учители за професионализма и грижите, за себеотдаването и дръзновението в благородната професия.

Уважаеми учители, с дълбока признателност се обръщам към всички Вас и Ви поздравявам по случай 24 май - Деня на славянската писменост и култура. Носете винаги светлината на този празник в душите си! Имайте сили да продължите да давате и на идните поколения своите знания, душа и любов. Пожелавам Ви все така с любов и внимание да продължите да реализирате своята велика мисия и призвание в живота - да образовате нашите деца, светлото бъдеще на България. Честит празник!", завършва емоционалното си послание Кметът.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина