Кметът на Кричим декларира рекордни задължения, Архитект №1 - с допълнителен доход

Автор: Валерия Василева 20871
Кметът на Кричим декларира рекордни задължения, Архитект №1 - с допълнителен доход

Кметът на Кричим Атанас Калчев продължава да е най-затъналият в дългове градоначалник в Пловдивско. Общият първоначален размер на заемите, които той изплаща, е 469 049 лв. Градоначалникът е и титуляр на вземане от 44 592 лв. към местно юридическо лице, става ясно от тазгодишната му декларация пред КПКОНПИ. Припомняме, че за 2017 година Калчев бе декларирал рекордните 8 задължения. 

Годишният доход на кмета от трудови възнаграждения възлиза на 25 434 лв. През 2018 година той е получил още 29 815 лв., след влязло в сила съдебно решение за уравняване на дялове с други съсобственици на наследствен имот. 

Двете заместнички на Калчев Анна Хаджиева и Златка Маринова не могат да се похвалят нито със спестявания, нито с дългове през изминалата година. Такива не е декларирала и Елисавета Палазова, която е главен архитект в общината. Тя обаче е получила 11 594 лв. по трудови правоотношения, извън заеманата от нея длъжност. Архитект №1 е декларирала и 810 лв., които постъпили в семейния бюджет от наеми.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина