Голям празник на таланта ще се състои в Кричим

Автор: Plovdiv Now 6670
Голям празник на таланта ще се състои в Кричим

Ученици и учители от Средно училище ,,Петко Рачов Славейков” в Кричим отбелязват Ден на таланта с изложба и концерт в Младежкия дом в града. 

“В годината, в която Пловдив стана Европейска столица на културата, ние взехме решение да организираме събитие, посветено на нашите таланти. Надяваме се този Ден на таланта да стане традиционен и дълго време да се отбелязва.
Правим това, за да покажем, че в училище „Петко Рачов Славейков“ в Кричим има много способни и артистични деца, има успешно ръководство и чудесни учители и възпитатели!”, споделят организаторите на празника.

Скоро в същото училище предстои основен ремонт. Изготвен е проект за ремонт на основен училищен корпус - 28 класни стаи и благоустрояване на част от дворното пространство на школото.  Предвидено е и изграждане и оборудване на комбинирана спортна площадка в двора. 

Изготвеният проект е подаден в ДФ „Земеделие“, за да се кандидатства за финансиране по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г. В момента е в процес на оценка от финансиращия орган на програмата.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина