Главният прокурор в Перущица и Кричим: Правим всичко хората да са по-спокойни

Автор: Деница Лещева 36721
Главният прокурор в Перущица и Кричим: Правим всичко хората да са по-спокойни

„Казаха, че сме извършили политическо убийство заради ареста на вече бившия министър Нено Димов. Прокуратурата не съобразява действията си с политическите последствия.  Независимо от това какво смята една партия и дали тя е част от управляващото мнозинство или от опозицията. Това мен не ме интересува. Ние играем в полето на закона, а не на политическото. Единственият ни досег може да бъде, ако има нарушаване на закона. Не ме интересува какви политически интереси сме засегнали. Чух, че ни предлагат да ни изпратят танкове, но за съжаление нямаме работещи танкове, така че не знам как това ще стане“, заяви главният прогурор Иван Гешев в Кричим, като преди това той посети и Перущица.

Ако се установят данни за извършени престъпления, ще предприемем действия независимо дали става въпрос за Гергов или някой друг. Правим всичко хората да се по-спокойни, да не им липсва половината покъщнина, убивани и запалвани в домовете и. Искаме по-голямо спокойствие и сигурност, добави още той.

Припомняме, че акцията днес на прокуратурата срещу битовата престъпност се прехвърли и в село Триводици, община Стамболийски. Има задържани. Главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло Иванов пристигнаха първо в Йоаким Груево.

Пред кметството ги посрещнаха кметът на общината и хора от селото. Там беше и окръжниятпрокурор на Пловдив, както и началникът на Областната дирекция на МВР. Извършват се претърсвания, проверяват се и лица от контингента.

Очаквайте подробности!

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина