ФК “Кричим“ разгроми Раковски, вкара 3 гола за 10 мин

Автор: Plovdiv Now 8797
ФК “Кричим“ разгроми Раковски, вкара 3 гола за 10 мин

 

Отборът на ФК "Кричим" победи гостите от Раковски с резултат 5:2, като в рамките на около 10 минути Кричим вкараха 3 гола.

Ветерана на Кричим, Шенол Шерифов откри резултата след двойно повече с Петър Котларов пред вратата на гостите.

Минути по-късно отново Шенол Шерифов с прекрасен пробив, успя да се промъкне между 3ма защитници от Раковски и хладнокръвно успя да насочи топката във вратата за 2:0.

До 3-тият гол в мача се стигна, след като Костадин Калинов видя включващият се на скорост Петър Котларов и му подаде топката, след което Котларов видя свободните отдясно Шенол Шерифов и Велко Мичкюров, обърна топката на другия фланг, където Шенол Шерифов я подари на Велко Мичкюров, а той бе безгрешен и направи резултата 3:0 в полза на Кричим.

Второто полувреме започна по-малко по-различен начин, като отбора на гостите натисна домакините и за минути успя да върне интригата в мача, като вкараха 2 бързи гола, единият от които от фал.

Кричим бързо се съвзе и успя да покачи резултата с 4:2, като Велизар Калвунов обърна атаката към Петър Котларов, който отново се беше включил на скорост и след добре насочен удар, успя да вкара топката във вратата. След още 5 минути съдията отсъди дузпа за Кричим, след като Васил Рангелов центрира топката в наказателното поле и противников играч се опита да я спре с рамо, но му се удари в ръката. Петър Котларов застана зад топката, но този път сбърка, след като вратаря успя да избие топката, тя се удари в напречната греда, защитата я изчисти от полето си и по този начин не можа да покачи резултата. Минути по-късно Котларов успя да се реваншира, като Александър Бакърджиев му подаде извеждаща топка, Котларов надбяга защитата, един от противниковите играчи се опита да го спъне, но той продължи и с мощен удар оформи крайният резултат 5:2.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина