Добри новини за ремонта на пътя Девин-Кричим-Стамболийски

Автор: Plovdiv Now 8056
Добри новини за ремонта на пътя Девин-Кричим-Стамболийски

„В последния работен ден от Страстната седмица и настъпването на светлите празнични дни по случай Възкресение Христово, в качеството ми на кмет на община Кричим и от името на общинското ръководство, изказвам благодарност на Областния управител на област Пловдив д-р Ангел Стоев и на ръководството на Държавна агенция "Безопасност на движението по пътищата", за своевременната ангажираност и подкрепа, която оказаха на община Кричим и предприетите реални действия по отношение реализирането на безвъзмездно предоставения от община Кричим на АПИ проект за „Основен ремонт/рехабилитация/ на път III-866 Девин-Кричим-Стамболийски от км 104+609 до км 106+010 (в регулационните граници на гр. Кричим)".“, заяви кметът на община Кричим Атанас Калчев.

Той счита, че ключ към разрешаването на проблема е взаимодействието между институциите, каквото в случая беше демонстрирано. 

„Уверен съм, че синхронната ни работа по казуса, ще доведе до добри резултати в полза на населението и обществеността като цяло, с оглед интензивния трафик по републиканския път на леки и тежкотоварни МПС. 

Обратното - липсата на взаимодействие е равносилно на бездействие, което не е полезно за никой!“, каза още кметът Атанас Калчев. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина