Зов за помощ: 8-годишният Иво от Казанлък се нуждае от средства за лечение

Автор: Plovdiv Now 11628
Зов за помощ: 8-годишният Иво от Казанлък се нуждае от средства за лечение

Млада майка от Казанлък се нуждае от помощ за лечението на своя син. Малкият Иво е на 8 години и е с аутизъм. Момченцето не говори и се справя трудно с почти всичко. Иво, заедно със своята майка Габриела Стоянова, през годините е преминал през множество терапии - барокамери, електро стимулации, чистене на тежки метали, набавяне на витамини и минерали, детокс на черва и тяло като цяло, работа със специалисти - логопед, психолог, психиатър, невролог и др. Но за жалост никоя от тях не е дала нужните резултати той да се чувства добре и да води нормален живот.

„От няколко места ни препоръчаха да пробваме и с вливане на стволови клетки в Турция, но сумата е непосилна за мен, а искам да направя всичко възможно моето дете да но пропилее детството си, да бъде щастлив, усмихнат и един ден да чуя „Мамо””, споделя младата майка Габриела Стоянова, пред kazanlak.com.

Сумата, която е нужна на Иво, за вливане на стволови клетки в клиника в Турция, е 18 000 долара. Тя ще обхване 2 вливания и 15 дена престой, плюс озонотерапия. Младата майка трябва да събере парите до 1 ноември!

В помощ на 8-годишния Иво, съпричастните казанлъчанки Ивелина Георгиева и Христина Георгиева организират благотворителен базар. Той ще се проведе на 17 септември, събота, от 11:00 до 18:00 часа вблизост до "Японката" на ул. „Искра”. Организаторките апелират всички желаещи да купуват и/или продават, или да предоставят услугите си в полза на Иво, да заповядат.

На място ще има кутия за дарения. Всеки, който има желание и може да помогне може да го направи и на дарителската му сметка:

Райфайзенбанк Казанлък
IBAN: BG02RZBB91551012915649
BIC: RZBBBGSF
Титуляр: Иво Мартинов Стоянов

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина