Зимно парти с дискотека и бяла танцуваща мечка очаква децата в Карлово

Автор: Plovdiv Now 7856
Зимно парти с дискотека и бяла танцуваща мечка очаква децата в Карлово

Страхотно зимно парти изкушава децата в Карлово. Ледено шоу с хартиена дискотека и бяла танцуваща мечка идват в града. Анимацията е на 18 януари, от 12,00, 14,00 и 16,00 часа в читалище "Васил Левски". Малчуганите и техните придружители ще бъдат допускани само след предварително записване на телефон 0885869029. Шоуто е подходящо за деца от 3 до 12-годишна възраст. Деца под 3 години няма да се допускат, предупреждават организаторите от Щура лаборатория.

Събитието е ледено шоу с коледни експерименти и дискотека със сняг, хартиени лентички и мечка. Мечокът Айси тръгва на турне и Карлово е неговата спирка. Той е почти триметров полярен сладур, който заедно със своите приятели ще покаже северното сияние, арктическата мъгла и омагьосан сняг пред любопитните деца . След това ще танцува с тях под вълшебните снежинки.

Всяко дете ще получи научен подарък, който ще може да отнесе вкъщи, обещават организаторите, които съобщават и, че за всяко дете се заплаща такса, като то може да бъде придружено само от един от възрастен. Ако малчуганът е с повече от един пълнолетен придружител, същият ще трябва да плати такса. 

Източник: Читалище "Васил Левски" - Карлово.

Снимка: фейсбук.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина