Жители на Столетово след убийството: Потресени сме, не сме очаквали такова зверство

Автор: Plovdiv Now 988
Жители на Столетово след убийството: Потресени сме, не сме очаквали такова зверство

Потресени сме, не сме очаквали такова зверство. Селото е тихо и спокойно, не помним такъв ужас. Това коментираха пред репортер на ПБ Новинар жители на село Столетово, където миналата нощ беше убит 48-годишният Борислав Кисьов.

Кметът Мирослав Колев изрази своя потрес от станалото. „Никой не е очаквал такова нещо. Много сме притеснени“, каза той.

Местни хора споделиха, че семейството на жертвата се слави с добро име. Самият Борис Кисьов бил трудолюбив, тих и скромен човек. Почерненото семейство има един-единствен син, на 24 г.

Убийство разтърси карловско село

Спор за имот

Жители на Столетово разказаха, че спорът за имота, заради който е станало убийството, е бил отдавна.

От дълги години семейство Кисьови притежавали въпросната спорна нива, но когато преди години двама братя роми от близкото село Христо Даново закупили къщи с дворове, част от нива влязла в техния имот. По думи на запознати, архитектът бил сгрешил при чертежите.

Има арестувани 

Има задържани лица, към момента не се знае колко, пише GlasNews.bg. По наша информация в неделя вечерта на място преди да бъде открита жертвата са били и двамата братя роми.

Припомняме, че от полицията потвърдиха за случилото се и добавиха, че по случая е образувано досъдебно производство в РУ-Карлово. Под наблюдението на Окръжна прокуратура – Пловдив са предприети активни действия за разкриване на цялата фактическа обстановка и извършителите на престъплението.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина