Жертвите на жестоката катастрофа край Карлово - млад мъж от Пловдив и възрастна жена

Автор: Plovdiv Now 59720
Жертвите на жестоката катастрофа край Карлово - млад мъж от Пловдив и възрастна жена

Жестоката катастрофа на разклона за карловското село Куртово е между два леки автомобила – „Хонда Акорд“, управляван от 46-годишна жена от Казанлък и „Шкода Рапид“ шофирана от 34-годишен мъж от Пловдив, видя ПБ Новинар.

За съжаление младият мъж е една от жертвите. По първоначални данни причина за катастрофата е несъобразена скорост с пътните условия и загуба на контрол от страна на шофьорката от Казанлък. Това става причина колата й да се завърти, да навлезе в лентата за насрещно движение и да се удари в идващата насреща „Шкода“. На място е починал шофьорът на Шкодата и 74-годишната пътничка в „Хонда“-та от Казанлък.

Шофьорката на „Хонда“-та е транспортирана в болница в Пловдив. Въведена е временна организация на движението, леките автомобили се пренасочват през обходен маршрут Куртово-Горни Домлян-Ведраре- гл.път III – 641. Тежкотоварните автомобили изчакват на място поради липса на инфраструктура за обход. Образувано е досъдебно производство, извършва се оглед на от полицията в Карлово.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина