Затварят за движение част от главна улица в Карлово заради авариен ремонт

Автор: Plovdiv Now 12454
Затварят за движение част от главна улица в Карлово заради авариен ремонт
Създадена е временна организация на движението, свързана с аварийно разкопаване на улица „Васил Караиванов” в Карлово, като промените обхващат улица „Васил Караиванов”, от кръстовището с улица „Ангел Кънчев” до кръстовището с улица „Йордан Йовков”
 
По време на ремонтните дейности се затваря за движение целият работен участък - от кръстовището с ул. „Ангел Кънчев”  до кръстовището с ул. „Йордан Йовков”. По ул. „Ангел Кънчев” скоростта се ограничава до 30 км/час.
 
За безопасно преминаване в района на ремонтните дейности от 12 август ще бъдат поставени уведомителни табели за обходен маршрут и необходимите пътни знаци за настъпилата промяна. Изкопите ще бъдат обезопасени за пешеходци от всички страни ленти и предпазна ограда. Знаците са временни и допълнителни към съществуващата вертикална сигнализация. Строителните работи ще се извършват в светлата част от денонощието. Предвиденият за ремонта срок е до 45 работни дни.
 
След завършване на строителните дейности, временните знаци ще бъдат демонтирани, а уличното платно и тротоарната настилка – възстановени.
 
Всички пътуващи от автогара Карлово ще ползват като начална следващата спирка по маршрута на съответната автобусна линия.
    

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина