Започва “Песенна палитра“! Над 300 деца ще очароват с талант Карлово

Автор: Plovdiv Now 6272
Започва “Песенна палитра“! Над 300 деца ще очароват с талант Карлово

В следващите два дни в Карлово ще се проведе шестото издание на националния конкурс "Песенна палитра".  На 29 февруари и на 1 март в града на Левски ще покажат талант близо 300 деца от 35 български града. Маргарита Хранова ще бъде начело на журито, което ще оценява изпълненията. Другите членове са Светослав Лобошки - музикант, композитор и аранжор, Ефтим Чакъров - композитор, аранжор и тонрежисьор, Антоанета Георгиева - вокален педагог, Георги Янков - попизпълнител и вокален педагог.

Всички изпълнители ще бъдат оценявани по изключително модерен начин с явно гласуване, което да се проектира в залата минути след изпълнението на детето.

За всички деца са подготвени подаръци. Те ще получат и много награди. Като като жест към гостите на конкурса, всички туристически обекти в Карлово ще бъдат без такса, съобщава karlovopress.com.
 
Конкурсът е включен в календара на Министерство на културата и се организира от Сдружение „Арт палитра", Община Карлово и НЧ "Васил Левски -1861". Директорът на конкурса Анита Илиева и композиторът Хайгашод Агасян посочиха, че това събитие се превръща в културна емблема на Карлово и с всяка следваща година привлича все повече талантливи деца и младежи от всички краища на страната.
 
 Ето пълната програма на събитието в плаката на организаторите:

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина