За 14 февруари: Рисунки в Карлово показват вредата от алкохола и силата на любовта

Автор: Plovdiv Now 13715
За 14 февруари: Рисунки в Карлово показват вредата от алкохола и силата на любовта

14 февруари наближава и на тази дата по-младите ще празнуват Свети Валентин и силата на любовта, а по-възрастните може би ще предпочетат традиционния български празник Трифон Зарезан и съпътстващите наздравици с вино.

Празниците са вдъхновили Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Карлово, която със съдействието на общинската администрация предизвиква подрастващите да участват в конкурс на тема "Алкохолът вреди - пази себе си". Всички тийнейджъри от 8-ми до 12-ти клас са поканени да се включат със свои рисунки.

Допускат се всички гимназисти от община Карлово, а творбите могат да бъдат както индивидуални, така и от екип от двама души. Организаторите дават пълна свобода за творческа изява върху хартия, стъкло, дърво и други подходящи материали и за представяне на оригинални идеи за вредата от алкохола.

Рисунките трябва да са във формат А4, свободна техника. Творбите трябва да носят информация за трите имена на авторите и телефони за връзка.

Комисия ще оценява творбите, а на 14 февруари от 15:00 часа в клуб „Дахад“ в Карлово ще бъдат наградени класиралите се на първо, второ и трето място, а всички участници ще получат грамоти за участие.

Творбите трябва да се изпратят най-късно до 07.02.2020 г. на адрес: Община Карлово, пл. „ 20 – ти юли“ № 10, ет.1, ст.106
Лице за контакт: Нели Минчева, Секретар на МКБППМН.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина