Умопомрачение! Асен Блатечки и Койна Русева идват в Карлово с комедия за мъже

Автор: Plovdiv Now 7338
Умопомрачение! Асен Блатечки и Койна Русева идват в Карлово с комедия за мъже

Асен Блатечки, Койна Русева, Стефан Иванов, Никола Карабинова и Никола Парашкевов ще гостуват в Карлово с комедията "Умопомрачение". Това ще се случи на 3 септември, от 20,30 часа, на сцената на Лятното кино.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба на касата на читалище "Васил Левски" от 17.08.2020.

Това е пиеса за мъжете, които се опитват да разберат жените и никога не успяват. За някои тя може да се окаже „твърде правдоподобна, за да е смешна”. Пълнокръвните образи и остроумните закачки превръщат „Умопомрачение” в брилянтна комедия за живота на един мъж, който сякаш притежава всичко, но накрая цялото му съществуване се преобръща на 180 градуса.

Режисьорът Борислав Чакринов превежда силния актьорски състав през тази забавна комедия на обратите, създавайки един свеж спектакъл, който кара публиката да се залива от смях, но и да се замисли за превратностите на живота. Умело написаният текст е дело на награждавания американски писател Сам Бобрик, който е написал над 30 театрални пиеси и е успешен сценарист на популярни телевизионни сериали като „Омагьосване”, „Семейство Флинстоун”, „Умирай умно”, „Шоуто на Анди Грифит” и други.


Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина