Убийство е! Намериха тялото на карловската рейнджърка в Сопот!

Автор: Plovdiv Now 18186
Убийство е! Намериха тялото на карловската рейнджърка в Сопот!

Тялото на рейнджърката Десислава Стоянова е било открито от полицията, научи PlovdivNow.bg. Трупът на изчезналата жена е бил в имота на задържания по-рано рейнджър,с който тя е имала връзка.  Разследващите са намерили тялото в пристройка, в двора на къщата му в Сопот.  При първоначалния оглед е констатирано, че вратът на жената е бил счупен.

Тази вечер в Северна България е задържан и рейнджър от Сопот, за когото се предполага, че е имал връзка със Стоянова. Военна полиция го е издирвала от няколко дни. Именно в неговата къща е намерено тялото на воуннослужещата.  

Днес бе открит автомобилът на жената. Фиатът е намерен смачкан в автоморга край Карлово. Пред жилището на Стоянова на бул. "Освобождение" в Карлово има автомобили и служители на Военна полиция, Криминалистична лаборатория и Криминална полиция. Зелен "Фолксваген Поло" е заграден с жълта полицейска лента, а на място текат огледи. Журналисти и цивилни лица не се допускат до мястото. Според очевидци обаче на задната седалка на полото е имало петна от кръв. 

Очаквайте подробности!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина