Царицата на розата за 2015 от Карлово облече военна униформа

Автор: Plovdiv Now 11886
Царицата на розата за 2015 от Карлово облече военна униформа

"Царица Роза" за 2015 г. в Карлово облече военната униформа и влезе в тържествения строй за 3 март във Велико Търново. Карина Димитрова е само на 16 години, когато се увенчава с короната "Царица на розата" в Карлово. Ако тогава зад изваяната фигура е прозирал нежен и плах характер, то 4 години по-късно Карина доказва обратното, предаде Би Ти Ви.

Димитрова заменя короната с фуражка преди две години. Без да се колебае, тя постъпва в редиците на българската армия. "Да си военнослужещ не е единствено това да си физически издръжлив. Нужно е да си психически устойчив, дисциплиниран, и отговорен, всеотдаен", подчертава Карина. 

Младши сержант Димитрова вече е втори курс в националния Военен университет "Васил Левски". По думите й все още изпитва трудности, когато е далеч от близките си, особено по празници. Въпреки това тя е сбъднала детската си мечта.

"Когато участвам в такива мероприятия, тогава се чувствам част от редиците на българската армия. За мен е гордост и чест  да бъда в този блок",  категорична е Карина. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина