Търсят служители за патронажна грижа на възрастни и хора с увреждания в Карлово

Автор: Plovdiv Now 11990
Търсят служители за патронажна грижа на възрастни и хора с увреждания в Карлово

Община Карлово, в качеството си на бенефициент по проект „Помогни на възрастни хора и лица с увреждания чрез патронажна грижа в Община Карлово“ обявява прием на документи за заемане на длъжности за почасово предоставяне на интегрирани здравно-социални услуги в Община Карлово, както следва: един психолог, четири медицински сестри и десет патронажни работници.

Изискванита за длъжността Психолог са: образование висше "бакалавър" в социални, стопански и правни науки, направление "Психология", професионален опит не се изисква.

Изискванията за медицинските сестри са: образование висше "бакалавър" в областите здравеопазване и спорт, професионално направление "Здравни грижи", професионален опит минимум 1 година.

Изисткванията за патронажните работници са: основно образование, квалификационна степен и професионален опит не се изискват.

За персонал на услугата „Патронажна грижа“ могат да кандидатстват лица в трудоспособна възраст, както и лица, придобили право на пенсия за осигурителен стаж и възраст.

Характерът на работата за всяка длъжност е определен с длъжностна характеристика. Екземпляр може да бъде получен при подаване на документите.

Подборът за горепосочените длъжности ще се извършва по документи и събеседване.

Необходими документи за участие:

- Заявление до Кмета на Община Карлово за предоставяне на интегрирани здравни-социални услуги - по образец;

- Документ за самоличност (копие);

- Професионална автобиография;

- Копие от документ за придобита образователно-квалификационна степен, която се изисква за длъжността;

- Копие от документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит;

- Декларация от лицето, че е пълнолетен български гражданин, не е поставено под запрещение, не е осъждано за умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода и не е лишено по съответен ред от правото да заема определена позиция – по образец;

- Пенсионно разпореждане (ако кандидатът е пенсионер);

- Служебна бележка от месторабота (ако кандидатът работи);

- Служебна бележка от учебно заведение (ако кандидатът учи).

Кандидатите подават горепосочените документи в Община Карлово, пл. „20-ти юли“ № 10, ет. 1 в стая 111 от 15.07.2019 г. до 19.07.2019 г. включително от 8:30 часа до 17:00 часа.

Заявления и декларация по образец, могат да се получат всеки работен ден в сградата на Община Карлово, пл. „20-ти юли“ № 10, ет. 1 в стая 111.

За допълнителна информация: тел. 0335/54692 – Екатерина Маринова и 0893343693 -  Катя Мачева – Дирекция „Хуманитарни и социални дейности” в Община Карлово.

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина