Търсят пари за спортната площадка на училището в Христо Даново, слагат указателни табели

Автор: Plovdiv Now 7090
Търсят пари за спортната площадка на училището в Христо Даново, слагат указателни табели

Спортната площадка в основно чилище "Генерал Карцов" в карловското село Христо Даново има неотложна нужда от подмяна на настилката и по тази причина общинската администрация подготвя проект за кандидатстване по инвестиционната програма на Министерство на образованието и науката за отпускане на средства.

Това съобщи заместник-кметът на Карлово Антон Минев по време на планираната открита приемна в селото, в разговор с директора на училището Красимира Димитрова. Съвременната спортна база е важна за приобщаващото образование, а без съдействието на община Карлово въпросът с настилката не може да бъде решен.

На приемната представителите на общинската администрация отговориха на въпросите, поставени от жители на Христо Даново. Стана ясно, че ще бъдат изработени табло с карта на улиците в селото и указателни табели към природната забележителност Сувчарско пръскало, а в следващите години в инвестиционната програма на община Карлово е заложен ремонт и поставяне на пътни ивици на още четири улици в Христо Даново.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина