Талантливата Александра от Карлово с голям успех на Evergreen Fest Sofia

Автор: Plovdiv Now 36784
Талантливата Александра от Карлово с голям успех на Evergreen Fest Sofia

Усмихнатото момиче Александра Арабаджиева, възпитаничка на Музикална школа „Карловойс“ се завърна от петото издание на Evergreen Fest Sofia – 2023 година с първо място, диплом и плакет.

В конкурсната програма на Evergreen Fest Sofia се представиха над 100 деца от цяла България. На галаконцерта професионалното жури – Камелия Тодорова, Васил Петров и Светослав Николов връчиха наградите на отличените. Александра се представи достойно и напълно заслужено взе първото място в нейната възрастова група направление Български евъргрийни, и взе участие на Гала-концерта.

Това е невероятен успех за Александра. За пореден път възпитаничките на Анита Илиева доказаха, че с труд, дисциплина, отговорност и любов към музиката се постигат големи успехи.

Петото издание на „EVERGREEN FEST SOFIA 2023“ се проведе на 4 и 5 февруари 2023г. в Зала 11 на НДК . Фестивалът се организира от Народно читалище „Д-р Петър Берон 1926 г.”.

Целта на фестивала е да насочи вниманието на пеещи деца и младежи към стойностните песни от 20-ти век, останали в музикалната история като незабравими „вечно зелени” произведения, наречени с името „евъргрийни”, както и американски джаз стандарти и български песни от това време.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина