Стремци с отличия от Държавното по лека атлетика

Автор: Plovdiv Now 4921
Стремци с отличия от Държавното по лека атлетика
От 31 май до 02 юни 2023 г. представителният отбор на ВСК „Стрямци-61” на 61 механизирана бригада взе участие в Държавното военно индивидуално – отборно първенство по лека атлетика, което се проведе в общински спортен комплекс „Хаджи Димитър” в град Сливен.
Военнослужещите от бригадата се отличиха както в индивидуалните, така и в отборните надпревари, като демонстрираха много добра физическа подготовка, бързина и издръжливост.
При жените старши лейтенант Венцислава КАРАГЬОЗОВА от батальона за защита на силите показа отлична спортна форма, като завоюва призовото първо място в дисциплината скок на дължина.
В спринтовите дисциплини се отличиха: старши лейтенант Божидар КОЛЕВ от батальон ISTAR, който финишира втори на 200 м и редник Данаил ГОЧЕВ от 2 механизиран батальон спечелил трето място в надпреварата на 100 м. В бягането на 3000 м редник Станимир БОЧЕВ от 1 механизиран батальон се класира втори, а редник Славян ГЕНЧЕВ от батальон ISTAR зае трето място на 800 м, с което демонстрираха бързина и отлична физическа подготовка.
Отборната ни щафета 4х100 м в състав: старши лейтенант Божидар КОЛЕВ, редник Иван НЕНОВ, редник Данаил ГОЧЕВ и редник Славян ГЕНЧЕВ също стъпи на почетната стълбица, като зае второто място.
В крайното комплексно класиране Стремци се наредиха на престижното второ място, като за пореден път завоюваха успех в държавната лекоатлетическа надпревара.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина