Среднощни купонджии тормозят хората в карловско село

Автор: Plovdiv Now 48670
Среднощни купонджии тормозят хората в карловско село

Среднощни купони в карловското село Бегунци се случват редовно, почти всяка събота, и тормозят хората, пише karlovopress.com.

Имаме две деца, които не можаха да спят цяла нощ, заради силна музика и пиянско поведение", споделят жители и допълват, че звъняли на тел.112, но никой не се отзовал.

"Казаха, че сигналът е предаден. Звънахме на дежурния телефон на полицията. От там ни обясниха, че имат много повиквания и трябва да пуснем жалба. Ще пуснем, но ние будувахме до 4 часа сутринта. Възмутени сме от беззаконието", посочват още в сигнала си жителите на карловското село.

По думите им компанията, която се събира и създава неудобство се състои от младежи и възрастни. Събирали се дори по време на извънредното положение, въпреки че тогава бяха в сила категорични забрани.
 
"Не отидохме да ги помолим да намалят музиката, тъй като се страхувахме да не се стигне до неприятности. Те са много пияни. Карат коли, свирят гуми по пътя. По време на един от предишните купони имаше и сбивания", пишат възмутени нашите читатели.
 
Те призовават отговорните институции да помогнат за решаване на този проблем и, ако има Наредба на община Карлово, да се следи за спазването й, а виновните да понесат отговорността си.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина