Спешно се търсят доброволци в Карлово и Сопот

Автор: Plovdiv Now 8810
Спешно се търсят доброволци в Карлово и Сопот
Кампанията за набиране на доброволци е обявена в общините Карлово и Сопот. Те ще помагат за осигуряването на социален патронаж на най-рисковата група – възрастните хора, като при необходимост ще разнасят храна по домовете им, ще ги снабдявате с продукти от първа необходимост и други.
 
Хората, които са готови да се включат като доброволци в Карлово, трябва да пишат на следния електронен адрес: [email protected] или да позвънят на телефон: 0335/99-200 в РУ Карлово .
 
За Сопот - на електронен адрес: [email protected] или на телефон +359 877 392 913 .
 
Посочват се три имена, професионални умения и телефон за връзка. За всеки един от доброволците са осигурени необходимите предпазни средства.
 
"Остава ни надеждата, че отговорността на всеки от жителите на общината и стриктното спазване на предприетите ограничителни мерки ще подпомогнат усилията на всички нас за справяне с трудната ситуация. Въпреки това сме длъжни да бъдем подготвени.
В момент на кризи ние не веднъж сме доказвали, че можем да бъдем единни, да си помагаме взаимно и да се справяме с далеч по-големи рискове и опасности. Сигурен съм, че с общи усилия, с готовността на всеки да помогне, ще се справим с епидемията, която променя живота на целия свят", призовават кметовете.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина