Сила на духа показаха карловските рейнджъри на бягането с препятствия „Legion Run 2019

Автор: Plovdiv Now 9168
Сила на духа показаха карловските рейнджъри на бягането с препятствия „Legion Run 2019

„Legion Run 2019” - така се нарича състезанието, в което представителен отбор на рейнджърите от 61-ва Стрямска механизирана бригада премери сили и спортен хъс през изминалата събота в село Мрамор, Софийска област.

Legion Run е много повече от бягане с препятствия, то е едно незабравимо приключение, което подлага на изпитание духа и тялото, като акцентът е върху екипността в действията на участниците. 

Десетима карловски  военнослужещи с общ отговорник старши лейтенант Димо Денев заедно преодоляха общо двадесет и две препятствия до финала. Всяко едно от тях изискваше максимална физическа натовареност и гарантираше висока доза адреналин.

На 4 и 5 юли пък в Асеновград се проведе регионален турнир по тенис на маса. В това състезание военнослужещите от 61 Стрямска механизирана бригада също участваха. Те извоюваха победи срещу 101 Алпийски полк - Смолян с 4 на 2 гейма и срещу 110 Логистичен полк с победа от 4 на 3.

Карловци се класираха след забележителна игра на почетното първо място в отборното класиране при мъжете и на второ място в комплексното.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина