Шофьори осъмнаха в арестите - в Карлово пиян, в Труд дрогиран

Автор: Plovdiv Now 4534
Шофьори осъмнаха в арестите - в Карлово пиян, в Труд дрогиран

Шофьор, употребил наркотични вещества, е бил задържан в ареста на РУ Труд. В следобедните часове на 25 ноември на кръстовището на улиците «Чардафон Велики» и «Пирин планина» е бил спрян за проверка лек автомобил «Мерцедес». Зад волана на превозното средство е бил 27--годишен жител на Съединение. Драг чек тестът реагирал положително за употреба на амфетамин.

Водач в нетрезво състояние е бил задържан и в ареста на РУ Карлово. Проверката на 31--годишния мъж е била извършена на територията на Сопот, след подаден сигнал за допуснат пътен инцидент от него. Мъжът управлявал лек автомобил «Хонда сивик» с концентрация от 2,56 промила. Под наблюдение на прокуратурата е започнато бързо производство.  

Автопатрул на «Пътна полиция» пък е спрял за проверка на бул. «Пещерско шосе» в Пловдив лек автомобил «Мерцедес» в около 02,30ч., също на 25 ноември. Превозното средство е било управлявано от 30-годишен пловдивчанин. Алкотест дрегерът реагирал положително за употреба на алкохол и отчел употреба на 1,22 промила. Водачът е задържан в ареста за срок до 24 часа. 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина