Шофьори дрогирани и пияни край Асеновград и Карлово, в Брестник - с близо 3 промила

Автор: Plovdiv Now 4599
Шофьори дрогирани и пияни край Асеновград и Карлово, в Брестник - с близо 3 промила

Трима са били заловени пияни и дрогирани зад волана в Пловдивско през последното денощие. Срещу тях са започнати бързи производства. 

На 31 май около 23,20 часа на улица "Независимост" в село Брестник, служители на реда спрели водач на лек автомобил Деу. Зад волана бил 46-годишен местен жител, чийто тест за употреба на алкохол отчел 2,96 промила. Мъжът е задържан в ареста за срок до 24 часа.

36-годишен мъж от село Милево е установен от проверяващ екип на РУ Асеновград да шофира след употреба на 2,09 промила алкохол. Нарушението е регистрирано на 31 май в 15,30 часа на териториятана село Болярци, където служителите на районното управление спрели за проверка товарен автомобил мерцедес. Извършителят на престъплението е задържан в ареста, а материалите са докладвани на прокуратурата.

На улица "Първа" в село Кърнаре, полицаи от Карлово извършили проверка на лек автомобил. В хода и било установено, че водачът на Голф е саднал зад волана след употреба на 1,25 промила алкохол. Извършителят на престъплението е 30-годишен от село Розино.  

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина