Седми ден, откакто няма следа от изчезналия Петър от Карлово

Автор: Plovdiv Now 32034
Седми ден, откакто няма следа от изчезналия Петър от Карлово

Седми ден, откакто няма следа от изчезналия на 5 май Петър Лухов от Карлово. Неговите приятели продължават да го търсят, включително и баща му. През почивните дни в издирването са участвали и много доброволци, съобщава KarlovoPress.com.

Неговите приятели са влизали във всяко вирче по Стара река. Бащата на изчезналия младеж са претърсили района по поречието на река Стряма- до Баня, Песнопой, Иван Вазово и Горна махала. Доброволци от Карлово, сред които общински съветник и военнослужещ, са обходили района от водопада до Стария Сучурум.

Местни младежи коментираха, че т.нар голям казан или мястото където пада водата от водопада е много дълбоко и опасно.
 
" Да, вярно е, че на пети май водите бяха много буйни, но може да е скочил, да е станал инцидент и да е затиснат между скалите", казаха местни младежи, тъй като имало такива места. Те изразиха надежда, че водите вече не са толкова големи и може да се направи отново опит да се гмурнат водолази, които да огледат подземния терен.
 
Полицията проведе и мащабна операция с водолази от Пловдив, но поради мътните и буйни води, те не успяха да се гмурнат в по-дълбоките вирове. Тогава бе обявено, че най-вероятно акцията по издирването на младежа ще продължи в понеделник и, ако е необходимо отново ще бъдат повикани водолази.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина