С плакет с лика на Апостола Карлово изпрати генерал Пламен Йорданов за НАТО

Автор: Plovdiv Now 14233
С плакет с лика на Апостола Карлово изпрати генерал Пламен Йорданов за НАТО

Плакет с лика на Апостола връчи кметът д-р Емил Кабаиванов на бригадер генерал Пламен Йорданов – командир на 61-ва Стрямска механизирана бригада. Поводът е предстоящото назначение на генерала на поста заместник-командир на многонационалната дивизия на НАТО „Югоизток” в Букурещ.

„Пожелавам здраве и сили, генерал Йорданов. Съхранете смелостта и отговорността, благодарение на които изпълнявахте воинския си дълг в Родината! Продължавайте извън пределите на страната ни да прилагате уменията и качествата си на достоен български офицер и командир! Много професионални успехи в името на честта и авторитета на Българската армия!”, пожела кметът на тържествената церемония днес и благодари на генерала за отличното взаимодействие между изпълнителната власт и 61-ва Стрямска механизирана бригада.

Кметът помоли генерал Йорданов да посети гробницата на братята Евлоги и Христо Георгиеви в Букурещ и от името на всички карловци да се поклони пред паметта на най-големите български дарители.

Бригаден генерал Пламен Йорданов връчи на кмета почетен плакет на най-голямото формирование в Сухопътни войски. „В този момент думите са малко да изразя най-добрите си чувства на уважение и признателност. Проявените отзивчивост, съпричастност и изградени традиции в общата ни дейност са в основата на нашето успешно взаимодействие. Оценявам всичко това, за което още веднъж благодаря!”, каза генералът в емоционалното си послание.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина