Приятелката на Венци от Карлово написа емоционален призив за помощ

Автор: Plovdiv Now 162640
Приятелката на Венци от Карлово написа емоционален призив за помощ

Трогателен призив за помощ отправи Катерина - приятелката на Венцислав Робев от Карлово. Тя е неотлъчно до 39-годишния мъж, който получи кръвоизлив в очите и замина спешно за лечение в Турция. За лечението на младия мъж са необходими средства, с които семейството не разполага.

Ето какво написа Катерина в социалната мрежа:

Здравейте приятели, това сме ние, обичащи, любознателни, скромни, търсещи, НО не и примирени! Близо 6 години с Венци обиколихме по-големите многопрофилни болници в България в търсене на диагноза, от които имаме над 27 епикризи и различни неуспешни лечения. Бяха нужни само 4 дни в Турция на Венци да бъде диагностициран. Дотук добре. Той вече има лечение, което му се отразява много добре, но за жалост скъпо струващо.

В нашия дом има уют, топлина, любов, разбирателство, гостоприемност, но тревожността надделява в търсене на средства за лечението. Аз като негова половинка съм плътно до него, за да му давам сили и да му напомням защо е важен животът. Но много ме боли, когато него го боли.За двамата ни беше нужно време да се преоткрием и да повярваме в истинската любов и когато един от двамата не е ок, другият също боледува!

Благодарим на малкото истински приятели, които останаха и са плътно до нас, и не се отказаха от нас въпреки всичко!!

Благодарим и нашите семейства!

Умоляваме ви от цялото си сърце да разпространите каузата, базара, платформата, канете хора, приятели, дарители, да се присъединят и да подкрепят Венци!

Дарителска сметка

Postbank

BIC: BPBIBGSF

IBAN: BG38 BPBI 7930 4035 5165 01

Титуляр: Венцислав Атанасов Робев

PayPal: [email protected]

https://volontime.com/donation-campaigns/123

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина