Предлагат на младежите в Карлово обучения и проекти в чужбина

Автор: Plovdiv Now 6334
Предлагат на младежите в Карлово обучения и проекти в чужбина

Информационният център в Карлово предлага на младежите интересни възможности за участие в международни обучителни курсове и проекти по програма "Еразъм+".

От 28 февруари до 8 март 2020 ще се реализира проектът "Онлайн безопасност и дигитална сигурност" в Берлин,Германия, за който се търсят 4-ма  младежи над 18 години.

В същия период е и проектът "YOLO- youth online learning opportunities" в град Каляри, Сардиния - 3 участника над 20 години.

От 13 до 18 март 2020 предстои обучителна визита "Потенциалът на неформалното образование" в Талин, Естония, за 1 младежки работник над 20 години.

От 11до 18 април 2020 пък е проектът "Младежката работа за превенция на екстремизма и радикализацията" - град Лимасол, Кипър, за който се търсят 3-ма младежки работници над 20 години.

Младежите, които интересуват от междукултурния диалог със Средиземноморието и възможностите на дигиталния свят и са на възраст 18-30 години, могат да кандидатствате за участие в младежката лаборатория по време на форума на Фондация Анна Линд. Срокът за кандидатстван е 11 февруари 2020 на посочения линк:
http://iicbg.org/communications-lab-young-med-voices-call-…/ 

Източник: Младежки информационен център - Карлово.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина