Пожар стана в Карлово! Запали се покрив на къща!

Автор: Plovdiv Now 69559
Пожар стана в Карлово! Запали се покрив на къща!

Пламна покрива на многофамилна къща в източната част на Карлово снощи. За щастие няма пострадали хора. Вътре са били трима души, които са успели да излязат навън невредими, съобщи karlovopress.com.

Двама младежи първи са видели пушека от къщата докато пътували с автомобил по главния път в града. Спрели веднага. Позвънили на тел.112 и са оказали помощ на една от жените, която е била вътре докато дойдат огнеборците. Причината за възникване на пожара тепърва ще се изяснява.
 
Ето какво разказват очевидците:
 
Петър Николов: "Слязохме от колата. Изчакахме малко.Една жена се появи на прозореца, каза че не може да излезе. Затичахме се с онова момче, влязохме в двора. Аз отворих вратата, засилих се по стълбите и я видях как слиза и излязохме. В един момент, в който се разпали покрива още повече, тогава вече стана страшно, започнаха да се пукат стъклата, дървета и керемиди..."
 
Донка Таушанова: "Много се уплаших, гледах телевизия, видях пламъци и чух, че нещо изтропа и отидох на вратата и викам кой е, кой тропа? - никой се не обажда, когато погледнах - пламъците..."
 
В потушаването на пожара се включиха два екипа огнеборци, включително и служители, които бяха дошли на мястото, въпреки че на са били на работа в този момент.
 
Вижте повече във видеото на karlovopress.com:
 
 
 
 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина