Последни дни за записване за Националния конкурс “Песенна палитра“ в Карлово

Автор: Plovdiv Now 5263
Последни дни за записване за Националния конкурс “Песенна палитра“ в Карлово
Националният конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Песенна палитра” ще се проведе за седма поредна година в Карлово.
 
Конкурсът е включен в календара на Министерство на културата и се организира от Сдружение Арт палитра , с подкрепата на Община Карлово и НЧ”Васил Левски- 1861”.
 
„Въпреки трудностите и променената обстановка, подготовката за Седмото издание на конкурса "Песенна палитра" тече, за да посрещне отново, макар и онлайн, талантливите деца на България. Какво ви очаква? Седмо издание, седемчленно професионално жури, седемчленно младежко жури и много по седем отличия за децата, които ще изберат да се представят и през 2021 година на конкурса в Карлово!", казва Директорът на конкурса Анита Илиева.
 
„Ситуацията налага промени, които ще засегнат формата на конкурса. Ще има онлайн етап и етап на живо, който ще се реализира на 27 февруари 2021 година. За поредна година, изпълнението на песен на български език е задължително условие за участие!”
 
Тази година в журито са Маргарита Хранова; Светослав Лобошки; Ефтим Чакъров; Антония Маркова; Емил Струнджев; Петър Алексиев; Асен Митев. За първа година участниците ще бъдат оценявани и от младежко жури. Седем са изявените и отличени на наша сцена деца и младежи също ще оценяват изпълнителите - Емин-Ал Джунейд от София; Николета Сачкова от Велинград; Надежда Ковачева от Панагюрище; Дани Илиева от Карлово; Виктория Димова от Пловдив; Максим Ялнъзов от Варна; Вяра Василева от Сопот.
 
Заявки за участие по образец се приемат до 15.01.2021 г. на email:[email protected].
 
Заявката за участие може да изтеглите от сайта на „Песенна палитра“ или от страницата във Фейсбук.
 
Дата и място на провеждане:
І неприсъствен (онлайн) етап – 15.11.2020 – 15.01.2021 г.
ІІ присъствен етап – 27.02.2021 г., НЧ „Васил Левски – 1861 г
 
Междувременно организаторите съобщиха, че за всички вокални формации класирането и награждаването ще е ОКОНЧАТЕЛНО на първи етап!
 
Срокът за записване за тях се удължава до 17.01.2021г. включително, като обръщаме внимание, че се допуска изпълненията им да бъдат от други конкурсни и фестивални сцени!
 
Според ситуацията в страната ще бъде реализиран вторият етап за индивидуалните изпълнители, като организаторите се надяват той да бъде присъствен.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина