Пиян катастрофира в Карлово, друсани шофьори закопчаха в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 4260
Пиян катастрофира в Карлово, друсани шофьори закопчаха в Пловдив

65-годишен шофьор в Карлово предизвика катастрофа след употреба на солидно количество алкохол. Около 19,30 часа снощи районното управление е постъпил сигнал за пътно-транспортно произшествие с материални щети на улица «Гълъбец».

Последвалата проверка установила, че «Нисан примера» е самокатастрофирал в населеното място, след като е употребил 2,03 промила алкохол. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата. Образувано е бързо производство.

Униформените в Пловдив са задържали и водач, шофирал под въздействие на наркотични вещества. Проверката е извършена от автопатрул на Второ РУ, който спрял на бул. «Христо Ботев» лек автомобил «Мицубиши». Тестът с техническо средство показал, че 27-годишният водач управлява лекия си автомобил под въздействие на амфетамин. По случая е образувано бързо производство.

За шофиране под въздействие на наркотични вещества е задържан в ареста и 39-годишен пловдивчанин. Проверката е извършена на 25 юни от служители на РУ Труд. Униформените установили водача на «Шевролет круиз» да управлява превозното средство на територията на село Маноле. За извършеното престъпление на пътя е уведомена РП Пловдив, а работата по документиране продължава група на районното управление.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина