Нови заразени с коронавирус в училища в Пловдив, Карлово и Хисаря

Автор: Plovdiv Now 10673
Нови заразени с коронавирус в училища в Пловдив, Карлово и Хисаря

Нови случаи на заразени с коронавирус има в няколко училища в Пловдив и областта.

В ЕГ „ Пловдив“ на 19 октомври е диагностициран ученик от карантинираният 11Е клас, последният му контакт със съученици е бил на 16 октомври, класът е под карантина.

В ОУ „Алеко Константинов“ в Пловдив на 19 октомври е диагностициран директорът на училището, последно е преподавал на 14 октомври, използвал е лични предпазни средства, не се налагат допълнителни противоепидемични мерки. На 19 октомври е диагностицирано и дете от първи Г клас, детето е под карантина като контактно на свой родител, последното му посещение в училище е на 16.10.2020. Карантинирани са класът и контактният педагогически персонал.

В СУ „Патриарх Евтимий“ в Пловдив на 19 октомври е диагностициран ученик от 7 А клас, последно посещение в училище - 16.10.2020. Карантина е наложена на контактните ученици.

В ОУ „ Васил Левски“ в Хисаря  на 19 октомври е диагностициран ученик от 3-ти клас. Карантирани са контактните  деца и педагогически персонал от класа и занималнята на заболялото дете.

В ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Карлово е заболяло дете от 2 А клас. Също е наложена карантина на контактните деца и педагогически персонал от класа и занималнята.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина