Нови футболисти и треньор в “Левски Карлово“

Автор: Plovdiv Now 15846
Нови футболисти и треньор в “Левски Карлово“
В отбора на „Левски Карлово“ са привлечени досегашните футболисти на ФК „Гигант“ Съединение - капитанът Запрян Запрянов и Атанас Куманов.
 
Запрян Запрянов е 27-годишен, рожба на ДЮШ на „Локомотив“ Пловдив. Има участия в първа лига с отборите на „Локомотив“ Пловдив и “Верея“ Стара Загора. Играл е и в отборите на ФК „Раковски“ и ПФК „Марица“ Пловдив.
 
Атанас Куманов е 24-годишен, рожба на ДЮШ на „Ботев“ Пловдив. Дебют в мъжкия футбол прави във втора лига в отбора на ОФК „Левски Карлово“ през 2016 год. Играл е и в отборите на „Марица“ Пловдив, ПФК „Добруджа“ Добрич и други.
 
Тимът започна подготовка за пролетния полусезон с нов старши треньор – Николай Домакинов от Пловдив, бивш футболист на Ботев Пловдив.
 
С отбора се разделиха футболистите Антон Огнянов, Веселин Бакърджиев, Георги Ставрев, Георги Славчев, Антоан Василев. Ръководството на клуба им благодари за досегашната работа и им пожела успехи в новите клубове.
 
Други новопривлечени футболисти в отбора са вратарят Диян Вълков /от ФК „Левски“ Лом/, Стоян Славков /от ФК „Севлиево“/ и Ерай Карадайъ /от „Левски“ Крумовград/. 
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина